Plåtslagare i Värmdö, Nacka & Tyresö

Letar ni efter en duktig plåtslagare i sydöstra Stockholm? Vi är ett byggnadsplåtslageri från Värmdö med verkstad i Johanneshov som hjälper privatpersoner, byggföretag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med allt inom tak och plåt i Stockholm. Bland de områden vi arbetar i finner ni oss i bl.a.  Nacka, Älta, Saltsjöbaden, Solsidan, Tyresö, Ingarö, Runmarö, Lidingö, Vaxholm och Haninge.

För att komma i kontakt med vår verkstad rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret för en kostnadsfri offert.

Våra plåttjänster

Vi gör allt inom plåt och kan i vår verkstad utföra måttbeställda plåtdetaljer efter dina behov.

Varför plåt är utmärkt som takmaterial

Ditt tak är den viktigaste delen av din fastighet som skyddar dig mot väder och rusk. Därför är det viktigt att ha en tak som håller länge och även passar in till fasaden. Byggnadsplåt är en av Stockholms mest populära takmaterial då det har en högre chans att stå emot slitaget från solen, vinden och regnet. Plåt kan även idag kombineras väl med energismarta lösningar så som solenergi på grund av värmereflekterande färg. 

Vi arbetar med alla plåtmaterial

Det finns en mängd olika material som är anpassade för plåttak och plåtfasader så som koppar, mässing, färg / metalbelagd stålplåt, titanzink, aluminium, rostfri stål och rosttrög stål. Den största fördelen med plåt är just att det finns oändliga möjligheter att forma det till rätt situation. Kostnad, vikt och de förutsättningar just ditt hus har spelar också in och givetvis hjälper vi gärna med att välja rätt. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag!

Kontakta oss redan idag för frågor och funderingar ni kan ha kring plåttak och dylikt.

Kontakta oss idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här