Tätskikt och papptak i Värmdö, Nacka & Tyresö

Är ni i behov av en takrenovering och funderat på tätskikt? Vi tänkte på denna sida förklara fördelarna och nackdelarna varför ni ska välja papptak som både är ett ekonomisk och ett väldigt hållbart takmaterial som blivit väldigt populärt senaste åren. Bland de takprojekt vi utfört finner ni oss i Stockholm och Skärgården så som; Nacka, Älta, Saltsjöbaden, Solsidan, Tyresö, Ingarö, Runmarö, Lidingö, Vaxholm och Haninge.

För att komma i kontakt med våra takläggare rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret för en kostnadsfri offert.

Vårt utbud

Det finns många olika typer av tätskikt idag och vi vill hjälpa dig att hitta rätt modell för att skydda ditt tak på bästa sätt. Vid rätt val så blir ditt hus totalt skyddat mot fukt och vatten.

  • Tätskikt för tak
  • Papptak
  • Underlagspapp

Vad är tätskikt?

Tätskikt är en av de mest använda byggmaterialen idag och är förvånadsvärt hållbart och billigt att använda. Det är ett så kallat tätande material som skyddar mot fukt, vind och farliga partiklar som kan annars komma genom andra takmaterial. Det används framförallt för att skydda andra byggmaterial från vatten så därför fungerar det utmärkt att kombinera med tegel och plåt för ett absolut skydd.

Varför ni ska välja oss vid nästa takrenovering

När det kommer till takrenoveringar så är det otroligt viktigt att allt går rätt till och alla material håller hög kvalitet. När det framförallt kommer till tätskikt som ska skydda taket mot fukt gäller det att de måste installeras så isolerade som möjligt. Våra takläggare och tätskiktsmontörer är utbildade för alla situationer och hjälper er gärna med alla frågor och svar ni kan tänkas ha.

Kontakta oss idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här