Takplåtsmålning i Värmdö, Nacka & Tyresö

Plåt är för oss Stockholmare en av de vackraste och bästa alternativen för att täcka och skydda våra tak. Men utan ordentligt underhåll så skapas korrosion som kan ge sprickor och förstöra dess hållbarhet. Men genom att göra en takplåtsmålning kan din förening både förhindra korrosion men samtidigt också behålla dess unika karaktär. Vi hjälper kunder i hela Stockholm så som; Nacka, Älta, Saltsjöbaden, Solsidan, Tyresö, Ingarö, Runmarö, Lidingö, Vaxholm och Haninge.

För att komma i kontakt med våra takläggare rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret för en kostnadsfri offert.

Varför behövs en takplåtsmålning?

Färgen på plåttaken kommer alltid försvinna med tiden och det enda man kan göra för att stoppa detta är att underhålla det genom att måla om.

  • Den största anledningen till plåtfärgen utsätts för korrosion är fukt och vatten som oavsett säsong regnar eller genom snö faller ned på våra tak runt om i stan. Dessvärre orsakar detta större problem då när färgen tappar kan dyra fuktskador uppkomma i takstommen vilket kan leda till en totalrenovering av ert tak.
  • En annan anledningen till att det uppkommer takskador är avsaknaden av ordentligt underhåll. Ibland räcker det med en taktvättningen som får bort all rost och återställer takets lyster och skydd. Detta arbete kan göras över en helg och vi kan givetvis hjälpa er med detta med en kostnadsfri besiktning.
  • Sist har vi märkt ett stort problem av kompetens där den tidigare takläggaren har haft otillräckliga resurser för att göra en ordentlig takmålning och använt materialet plastistol som är en fabrikslackerat färg som får taket att flagna fortare än det kan skyddas. Vi använder endast miljövänliga färger som har längst hållbarhet.

Välj en erfaren plåtslagare

Förutom takplåtsmålning så utför vi andra fasad och taktjänster så som byggnadsplåtslageri, takrenovering, tätskikt och takpapp. Om ni är intresserade av våra tjänster så rekommenderar vi att ni navigerar runt på vår sida eller mejlar oss i kontaktformuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Kontakta oss idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här