Tak- och snöskottning till fastighetshus i Värmdö, Nacka & Tyresö

Börjar vintermånaderna smyga in på er bostadsrättsförening och ni oroar er för att hitta en snöröjare som kan hålla ert tak och fastighet fritt från snö? I sådana fall bör ni ta kontakt med oss på Vi som erbjuder föreningar och fastighetsägare skräddarsydda snöskyddsavtal, akut snöröjning samt installation av passiva takskyddsanordningar som håller er fastighet säker. Vi utgår från vårt lager i Johanneshov och servar områden så som Nacka, Älta, Saltsjöbaden, Solsidan, Tyresö, Ingarö, Runmarö, Lidingö, Vaxholm och Haninge.

För att komma i kontakt med våra snöröjare rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret för en kostnadsfri offert.

Våra snöröjnings-tjänster

  • Takskottning till större och mindre fastighetshus, villor & radhus m.m.
  • Snöröjning och vägunderhåll runtom bostadshus.
  • Röjning av farliga istappar genom ROPE Access.
  • Handskottning för att få ut er bil eller uppfart.
  • Snöplogning (vi samarbetar med en markfirma i närheten som åker ut på uppdrag med oss vid behov av snöplog)

Taksäkerhet och snörasskydd

Inte alla fastighetsägare känner till att de står som ansvarig för att skydda de som arbetar på ditt tak eller om något faller ned på kringgående runt din fasad (detta innefattar givetvis snö och is). Därför är det viktigt att upprätthålla både aktiva och passiva takskydd då du kan förebygga olyckor genom fall eller halkning på tak, samt att skydda taket själv när arbete sker på det. Bland annat kan detta var takstegar, bärläktsfästen och snöraskydd.

Vi upprättar takskottningsavtal till Brf:er

Om ni vill vara extra säkra på att ha en snöröjare som tar hand om er förening denna vinter så uppmuntrar vi er att ni upprättar en takskottningsavtal med oss på Vi. När snön börjar falla så blir det snabbt konkurrans mellan alla snöskottare som tar de bäst betalda uppdragen och ni kan bli utelämnande. Om ni istället upprättat en kontrakt med oss så garanterar vi att både hålla taket rent varje vecka och komma ut på akut snöröjning vid behov.

Kontakta våra snöröjare redan idag!

Vi ser fram emot att höra från er!

Kontakta oss idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här