Fasadreparation vid fukt- & mögelskador i Värmdö, Nacka & Tyresö

Är ni en bostadsrättsförening eller fastighetsägare som misstänker att ni behöver renovera er fasad på grund av fukt eller mögelskador i Stockholm? Vi har många års erfarenhet av reparation av olika skador som kan uppkomma av fukt och vatten. Företaget utgår från sin verkstad i Johanneshov och servar områden så som Nacka, Älta, Saltsjöbaden, Solsidan, Tyresö, Ingarö, Runmarö, Lidingö, Vaxholm och Haninge.

För att komma i kontakt med våra takläggare rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret för en kostnadsfri offert.

Vi kan hjälpa er med bland annat

  • Dränering och restaurering av fasader som kan uppkomma från vatten som ligger i krypgrunden.
  • Fuktanalys och besiktning.
  • Inspektion av dolda fuktskador i tak & fasad.
  • Takreparation och takbyten.

Varför uppkommer fuktskador

Mögel och fuktskador kan uppkomma av en rad olika anledningen men de har gemensamt att de kan orsaka otroligt stora skador om de inte tas tag tidigt. Oftast brukar de uppkomma vid byggfusk eller i samband med att huset har byggts i fel lutning så att vatten samlas i krypgrunder.

Dolda fuktskador som är svårt att märka

Men en annan anledningar som kan uppkomma är förvånadsvärt isolering och ventilation. Idag isolerar vi svenskar våra hus så mycket som möjligt och detta stänger fukt ute och om ni inte installerar ett väl fungerande ventilationssystem så stänger det även fukten inne. Detta samlas i lister, väggar och tak tills mögel uppkommer som dolda fuktskador. Vi arbetar alltid med moderna fuktmätare som vi brukar sätta upp några dagar innan renoveringen så kan vi avgöra var problemet finns.

Kontakta oss för en kostnadsfri fuktbesiktning idag!

Vi hjälper dig med allt inom tak, fasad och plåt i Stockholm! Om ni vill ha en kostnadsfri fuktbesiktning eller har andra frågor så kontakta oss redan idag!

Kontakta oss idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här