Omfogning av tegel- & stenbeklädda fasader i Värmdö, Nacka & Tyresö

Är det dags att renovera er tegelfasad? Din fasad och era fogar är den delen av huset som slits ut mest på grund av regn & vind och om man inte tar tag i det kan det bli en dyr renovering. Vi är en tak & fasadexpert från Värmdö som hjälper privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med allt som kan uppkomma vid omfogningar i Stockholm och i Skärgården så som; Nacka, Älta, Saltsjöbaden, Solsidan, Tyresö, Ingarö, Runmarö, Lidingö, Vaxholm och Haninge.

För att komma i kontakt med våra takläggare rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret för en kostnadsfri offert.

Våra fasad- och fogtjänster

Vårt företag arbetar med alla vanligt förekommande fogar och hjälper er gärna vilken ni ska välja.

  • Fasadfogning vid nyproduktion & reparation.
  • Brukfogning.
  • Sanitärfogning av Asbest & PCP
  • Mjukfogar.
  • Rörelsefogar.
  • Stenfogning vid gamla hus

Vi arbetar med både byggställningar & rope acces

Då fogarbeten oftast sker på höga höjder har vi utvecklat en arbetsmetod med att arbeta med både byggställningar och rope access (som vi använder på riktigt höga höjder och kan hissa oss ned direkt från taket). Men exempelvis vid tegelvillor brukar vi använda klassiska hantverkarställningar som ger oss en bra yta att arbeta på.

Invändiga fogar

Om ni istället behöver hjälp med invändiga fogar så samarbetar vi med duktiga plattsättare som har lång erfarenhet av fogningar som behövs vid våtrum, badrum eller kök. De kan även göra anslutningsfogar mot golv, tak och väggar inomhus.

Nyttja ROT-avdraget vid omfogningar

Om ni renoverar om villan eller köket så går det att ansöka om ROT-avdraget vilket är ett skatteavdrag på hantverkaren som är hemma hos er. Detta går att använda så länge det är under 50.000 kr och det är på din tomt.

Kontakta våra fasadexperter i Stockholm

Vi hjälper dig med allt inom takläggning och fasad i Stockholm. Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag!

Kontakta oss idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här