Byta koppartak på Värmdö, Nacka, Saltsjö-Boo i Stockholmstrakten

Vill du byta till eller byta ut ett koppartak? Då är vi rätt takentreprenör för jobbet. Vi utför takbyten och andra tjänster inom takentreprenad åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner i Stor-Stockholm. Vi är en pålitlig och välrenommerad takentreprenör med stor vana av att utföra både små och stora takarbeten. Vår takläggarfirma utför arbeten på Värmdö, Nacka, Saltsjö-Boo, Ingarö, Kummelnäs, Saltsjöbaden i Stockholm.

En takentreprenör för till exempel Älvsjö & Enskede

De flesta skulle nog hålla med om att koppar hör till de vackraste takbeläggningarna. Av oss kan du få en kostnadseffektiv lösning för byten av koppartak på till exempel villor, radhus, hyreshus, sommarstugor, kommersiella fastigheter med mera. Vi har eget plåtslageri och skickliga plåtslagare som ser till att ge dig en skräddarsydd lösning.

Utnyttja avdrag för billigare takläggning på bostaden

ROT-avdraget finns möjligt att utnyttja för dig som anlitar oss för privat räkning. Om du har rätt till avdraget så hjälper vi dig att sänka dina kostnader med upp till 50 000 kronor.

Kontakta auktoriserad takfirma redan idag

Du kan ta första stegen mot att byta ditt koppartak redan idag. Först och främst kan det väl vara bra att få reda på vad det skulle kosta? Det tar du reda på genom att höra av dig till oss så ger vi dg en gratis offert.

Kontakta oss idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här