Bandtäckning i Värmdö, Nacka & Tyresö

Ska ni renovera taket eller bygga nytt? I så fall rekommenderar vi på Vi att ni ska välja bandtäckning som är en Sveriges mest traditionella men samtidigt moderna takmetoder som kan användas. Bandtäckta tak har både en hög livsläng men också väldigt populärt för sitt utseende. Vi arbetar i hela Stockholm men utgår från Värmdö och arbetar gärna i lokalområdet så som; Nacka, Älta, Saltsjöbaden, Solsidan, Tyresö, Ingarö, Runmarö, Lidingö, Vaxholm och Haninge.

För att komma i kontakt med våra takläggare rekommenderar vi att ni lämnar ett meddelande i formuläret för en kostnadsfri offert.

Våra plåttaks-tjänster

  • Bandtäckning
  • Skivtäckning
  • Klicktak
  • Planplåt
  • Takavvattning
  • Takrännor

Varför skivtäckning är så populärt

Att ha ett bra tak är viktigt för skydda ditt hus men också ge det ett unikt utseende. Plåt har alltid varit populärt för oss svenskar och man kan se det smycka många av våra äldre fastigheter kring Stockholm. Förut räknades det som ett dyrt material men idag räknas det som ett miljövänligt som både kan återvinnas eller renoveras enkelt. Därför ser vi skivtäckning som det bästa av alla takalternativ då det håller längre och kan målas om vid behov.

Skyddar väl och kan kombineras med solpannor

En annan anledning till att du bör välja ett tak med bandtäckning är att isolerar bättre och dessutom kan komplementeras väl med energilösningar så som solenergi där du kan måla antingen färg eller installera direkt solpannor ovanpå.

Vi använder olika färgsättningar

En annan fördel med plåt är att det idag kommer i oändliga material där du kan välja vilken kulör du än vill. Det klassiska gröna eller svarta taket är fortfarande som mest populärt men om ni vill ha något annat kan ni gärna komma förbi vår verkstad i Johanneshov och titta på våra färgprover.

Kontakta din plåtslagare i Stockholm

Vi hjälper dig med plåtslageri i Stockholm och ser till att du får ett fint tak i hög kvalitét, kontakta oss redan idag!

Kontakta oss idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här